Avantajele colaborarii cu Ink Broker

Colaborand cu INK beneficiezi de serviciile profesionale ale unui partener de incredere

Brokerul Ink - partenerul meu specializat
Brokerul de asigurari intermediaza relatiile dintre asigurati si societatile de asigurari. Este partenerul dumneavoastra avizat care va ofera consiliere specializata. Este in masura sa va ofere un produs complet, care sa va acopere in intregime interesul asigurabil in cazul producerii unui eveniment nedorit.

Brokerul Ink - negociaza pentru mine
Brokerul detine informatii detaliate si actualizate despre piata si poate oferi clientilor sai cea mai buna varianta de asigurare in functie de caracteristicile interesului asigurabil. Brokerul este specialistul in asigurari care reprezinta asiguratul in relatia sa cu societatea de asigurari. Acest rol al sau este pe deplin manifestat in situatiile cand negociaza si renegociaza conditiile de asigurare in beneficiul clientului atunci cand situatia o impune sau in circumstante delicate (excluderi privind asigurarea si plata ex-gratia).

Nu platesc mai mult
Dumneavoastra veti plati pentru asigurare cel mult aceeasi suma pe care ati plati-o mergand direct la o societate de asigurari. Pentru ca brokerul este remunerat de societatea de asigurari prin comision. Astfel dumneavoastra primiti consiliere specializata fara sa platiti nici un leu in plus, ci dimpotriva.LiveZilla Live Chat Software