Confidentialitate

Acord de confidentialitate

INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-ului. Ne propunem sa va oferim dumneavoastra, utilizatorilor site-ului, o experienta online sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL S.A. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL informatii si servicii de cea mai buna calitate, precum si servicii de marketing, reclama si publicitate.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispozitia dvs. de catre INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL. Refuzul dvs. determina imposibilitatea INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL de a va oferi serviciile solicitate. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la client@inkbroker.ro sau prin posta pe adresa societatii noastre. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Aria de acoperire a securitatii datelor cu caracter personal si a politicii `cookie`

Acordul de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale, acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica cand utilizati site-urile INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL. De asemenea se au in vedere si datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizeaza site-urile INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL. Acest acord de confidentilaitate furnizeaza informatii referitoare la `cookie`, utilizarea lor de catre terti si modul de dezactivare.

Informatii generale colectate de INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL

In momentul inregistrarii pe site-ul INKBroker.ro, prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii si produse INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL, vizitarea anumitor site-uri din reteaua INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana. In unele zone ale site-urilor, INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs., adresa, adresa de e-mail, telefon, numar al cardului de credit, informatii de contact, informatii in vederea facturarii serviciilor INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL si alte informatii prin care va pot identifica. In alte zone ale siteurilor noastre, INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL colecteaza sau poate sa colecteze informatii demografice care nu va pot identifica, cum ar fi: codul postal, varsta, sexul, interesele dvs. Uneori colectam sau putem colecta o combinatie intre cele doua tipuri de informatii. In momentul crearii unui cont in reteaua de site-uri INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL va sunt solicitate numele, prenumele, adresa de email, data nasterii, sex, profesie, cod postal, domeniul de activitate si interese personale. Crearea contului dvs pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre ne faciliteaza accesul la datele dvs cu caracter personal. INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL de asemenea primeste si inregistreaza pe serverele sale informatii referitoare la adresa IP si informatiile cookie a site-ului solicitat de dvs. INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL utilizeaza informatia stocata - detaliile furnizate de dvs la inregistrare si activitatea desfasurata pe site-urile noastre - in scopul de a facilita accesul la aceste site-uri, de a imbunatatii anumite produse si servicii si pentru a va informa referitor la ultimele produse si servicii de care sunteti interesat.

Afisarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL

Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apatinand INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL, cum ar fi forum-uri, chat-uri, liste de discutii, baza de date cu CV-urilor cautabile, pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL

Noi utilizam informatiile stranse de pe site-urile INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si news-lettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri: - Cu acordul dvs.; - Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs. - In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL doar in masura in care este necesara asistenta lor. - Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca: (a) e prevazut intr-o dispozitie legala; (b) protejeaza drepturile companiei INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL sau companiilor afiliate; (c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala; (d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica; (e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii. - in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii; - In cazul in care INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urile INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL.

CV-urile

INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL va acorda posibilitatea de inregistrare a propriului CV in baza noasta de date. Datele personale si continutul acestor CV-uri vor fi folosite doar pentru uzul intern al INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL si nu vor fi transmise unor terte persoane, cu exceptia autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca: (a) e prevazut intr-o dispozitie legala; (b) protejeaza drepturile companiei INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL sau companiilor afiliate; (c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala; (d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica; (e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii. - in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii; - In cazul in care INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date cu CV-uri va fi transferata noului operator.

Dreptul dvs. de a va modifica si stege datele dvs. detinute de operator

INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dvs. oricand.

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor contul de INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL e accesibil doar de catre pososesorul contului;

Cookies

Pentru a va oferi o navigare cat mai fluida pe site-urile INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL, folosim o facilitate a browserului Internet numita `cookie`. Cookies sunt fisere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site, si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator. Aveti optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga cookies. In acest caz insa, va exista un impact negativ asupra navigarii pe situl nostru.

Feedback

INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la una din adresele de contact. Va multumim ca folositi serviciile INK CONSULTANTA - BROKER DE ASIGURARE SRL. Va asiguram ca vom incerca sa va oferim intotdeauna cele mai bune servicii si sa ramanem prietenul dumneavoastra pentru numeroase servicii on-line.



LiveZilla Live Chat Software